
Història
El Superpollo és una empresa familiar que es dedica a la venda de pollastres a l’ast, per consumir en el mateix establiment o per portar. Fundada en 1965 per Tomás Matas Fortuny, aprofitant el boom turístic d’aquesta època. Va ser tota una innovació: menjar ràpid per portar! (take away). Aleshores no existia la idea de cuinar fora de casa… Tant era així, que al principi la clientela era en la seva majoria turistes. Però a causa de la seva qualitat, baixos preus i rapidesa en el servei, va ser consolidant-se al mercat local. No hi havia ningun un altre tipus de menjar per portar a casa i les seves cues es van fer populars. Més tard, en 1972, es va inaugurar un altre establiment en la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú, el qual a poc a poc va aconseguir, fins i tot superar les vendes del local de Sitges. Avui dia i després de quaranta-set anys i uns aproximadament vuit vuit milions de pollastres venuts, aquests dos locals segueixen sent una referència en menjar ràpid, sana i de qualitat, a Sitges i Vilanova i la Geltrú


